Yenilik Arayışları : Yatak Odaları



Yenilik Arayışları : Yatak Odaları












Evde ufak tefek değişiklikler yapmaya niyetleniyor ama nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız işe önce yatak odanızdan başlayın derim.
Diyelim ki mevcut mobilyalarınızda değişiklik yapmaya şimdilik hazır değilsiniz. Mobilyalar dursun, havamız değişsin diyorsanız işte size önerilerim :
-         Yatak başınızın olduğu duvarı farklı bir renge boyayabilirsiniz. Odanızda açık renkler hakimse daha koyu ve hatta tezat bir renk deneyin. Turkuaz, bordo, yeşil gibi biraz sıradışı renkler hemen fark yaratır.
-          Tamam, mobilyaları değiştirmiyoruz ama yatak örtümüzü mutlaka yeniliyoruz. Romantikseniz düz satenler tam size göre. Canlı renkler ile bol çiçekli bir yatak örtüsü hareket sevenlere. Piyasada o kadar çok ve güzel seçenek var ki tarzınıza en uygun olanı seçmek pek kolay olmayacak ama çok zevkli olacağına eminim. Hatta bu seçimi eşler birlikte yapsınlar diye şiddetle öneriyorum. Seçtiğiniz örtüye uygun minderler almayı unutmayın sakın.
-          Yatak başı üzerine  tablo asarak odanın genel görünümünde bir bütünlük oluşturabilirsiniz. Hatta birkaç küçük tabloyu yan yana asarak kendi tarzınızı yaratmayı deneyebilirsiniz. Eğer mevcutta asılı bir tablonuz var ise yine de onu değiştirmeyi denemelisiniz. Bu tür küçük değişiklikler göreceksiniz çok büyük bir fark yaratacaktır. Kitap okumayı sevenler yatak başlarını bir kitap rafı ile taçlandırabilirler. Kitap okumaya bayılan ben için bu seçenek çok çekici.sss - Kopya
-         Yerde küçük bir değişiklik de hiç fena olmayacaktır. Duvar, örtü, minderler ve tüm bunlara uygun yere küçük bir halı atalım. Country sevenler yataklarına patchwork bir örtü ve yere kilimlerini seriyorlar tabii.
-          Abajurlarınızın şapkalarını da değiştirdik mi yatak odası hava değişimini tamamlamış oluruz.
Bu basit önerilerimizi deneyin ve lütfen fotoğraflarınızı bize göndererek deneyimlerinizi bizimle paylaşın. Değişime başlamadan önce fotoğraf çekmeyi unutmayın sakın.
 ss
Kolay gelsin.

dekorasyonperisi.com dan alınmıştır.